Retete de post: Supa de fasole verde
PrinteazaSupa de fasole verde din: ceapa, morcovi, telina, fasole pastai, paste fainoase, ulei, patrunjel si sare.
- o ceapa
- 2 morcovi
- 100 g telina
- 500 g fasole pastai
- 4 linguri paste fainoase
- o lingura ulei
- cateva fire patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Toate legumele se spală bine în apă rece, se curăţă de coajă şi taie mărunt. Se pun la călit morcovii, ceapa şi ţelina în oala de fiert supa în care s-a pus anterior ulei la încins.
După ce s-au călit 5 minute, se adaugă apă pentru a dilua supa, fasolea păstăi şi se lasă la fiert 20 de minute.
Se adaugă pastele, se lasă la fiert şi, când şi acestea sunt gata, se presară pătrunjelul şi sarea, se trage oala de pe foc şi se lasă aşa 5 minute. Se aduce apoi la masă.
Supa de fasole verde
Pofta buna!
Perfecta pentru post supa asta
Supa de fasole mi-a iesit delicioasa