Retete de post: Supa de fasole verde

Printeaza

Supa de fasole verde din: ceapa, morcovi, telina, fasole pastai, paste fainoase, ulei, patrunjel si sare.

Ingrediente:Supa_de_fasole_verde

  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 g telina
  • 500 g fasole pastai
  • 4 linguri paste fainoase
  • o lingura ulei
  • cateva fire patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Toate legumele se spală bine în apă rece, se curăţă de coajă şi taie mărunt. Se pun la călit morcovii, ceapa şi ţelina în oala de fiert supa în care s-a pus anterior ulei la încins.

După ce s-au călit 5 minute, se adaugă apă pentru a dilua supa, fasolea păstăi şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se adaugă pastele, se lasă la fiert şi, când şi acestea sunt gata, se presară pătrunjelul şi sarea, se trage oala de pe foc şi se lasă aşa 5 minute. Se aduce apoi la masă.

Supa de fasole verde

Supa_de_fasole_verde

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Perfecta pentru post supa asta

  2. Supa de fasole mi-a iesit delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.