Reţete de post: Sniţele de soia cu muştar si pastă de usturoi

Printeaza

Sniţele de soia cu muştar si pastă de usturoi

Ingrediente:Sniţele de soia cu muştar si pastă de usturoi

  • 2 pungi şniţele de soia
  • sare
  • piper
  • boia iute şi dulce
  • condiment tip Knorr din legume
  • muştar dulce
  • 1 căpăţână usturoi
  • ulei
  • făină
  • apă minerală

 

 

Mod de preparare:

Fierbi şniţelele în apă foarte bine condimentată cu sare, piper, boia şi Knorr. Le laşi la scurs, le presezi, le presari doar dacă mai vrei cu sare şi piper şi le ungi pe ambele părţi foarte bine cu muştar dulce.

Muştarul le frăgezeşte, le dă o culoare plăcută şi un gust deosebit. Separat, faci o compoziţie de clătite din făină, apă minerală, sare şi piper după gust. Pregăteşti şi un mujdei de usturoi astfel: freci usturoiul pisat cu puţină sare şi 2 linguri de ulei până se face ca o maioneză, apoi îl diluezi cu 3-linguri de apă.

Foarte important: compoziţia de clătite nu trebuie să fie foarte groasă, iar uleiul în care prăjeai şniţelele să fie bine încins. Amesteci mujdeiul de usturoi cu compoziţia de clătite, treci şniţelele prin compcziţia obţinută şi le prăjeşti.

După ce ai prăjit toate şniţelele, le aşezi pe şerveţele ca să se scurgă surplusul de grăsime. Şniţelele de soia gătite în felul acesta pot fi consumate şi reci, gustul lor rămânând acelaşi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.