Retete de post: Salată de năut cu zucchini

Printeaza

Salată de năut cu zucchini din: naut, dovlecei, usturoi, zeama de lamaie, sare si ulei de masline.

Ingrediente:Salata_de_naut_cu_zucchini

  • 2 cutii de naut prefiert (600 g)
  • 3-4 dovlecei (zucchini)
  • 4-5 catei de usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spală dovleceii, taie-i în felii grosuţe. Prăjeşte-i în ulei încins doar cât să se înmoaie.

Poţi încerca şi varianta mai veche şi spornică, cu feliile de dovlecei date un pic prin făină înainte de a le pune la prăjit.

Pune năutul într- un bol mare, adaugă dovleceii şi usturoiul zdrobit.

Toarnă o lingură cu ulei, zeama de lămâie şi sare după gust. Amestecă uşor, ca să nu se sfărâme dovleceii. Serveşte rece.

Salată de năut cu zucchini

Salata_de_naut_cu_zucchini

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna salata asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.