Retete de post: Pasta de telina

Printeaza

 Pasta de telina

Ingrediente:Pasta de telina

  • 1-2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 250 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ţelina de coajă, o pui la fiert în apă cu puţină sare, iar cartofii îi fierbi separat, cu tot cu coajă. După ce au fier şi cartofii, şi ţelina, le dai pe răzătoarea mică şi razi şi ceapa.

Pui apoi toate legumele rase într-un vas, potriveşti de sare şi piper, apoi adaugi uleiul puţin câte puţin, ca la maioneză şi baţi cu miorul sau freci cu o lingură de lemn pâră se omoge­nizează.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/retete-de-post-pasta-de-telina html

1 comentariu

  1. cu ce ar merge servita crema aceasta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.