Retete de post: Pasta de masline cu telina

Printeaza

Pasta de masline cu telina din: masline, telina, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, patrunjel, ardei gas si pesmet.

Ingrediente:Pasta_de_masline_cu_telina

  • 250 g masline
  • 400 g telina
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 gogosar sau ardei gras rosu
  • 1 lingura pesmet obtinut din fulgi de cereale

 

Mod de preparare:

Scoateţi sâmburii măslinelor şi apoi daţi-le prin maşina de tocat carne. Curăţaţi ţelina spălată şi radeţi-o cât mai fin pe o râzătoare cu ochiuri mici sau dati-o tot prin maşina de tocat carne. Amestecaţi ţelina cu pasta de imăsline şi adăugaţi treptat, aimestecând încontinuu, uleiul.

Când ati obţinut un amestec omogen, adăugaţi ceapa tăiiată foarte mărunt, usturoiul pisat, ardeiul tăiat în cubuleţe, pătrunjelul tocat şi pesmetul. Amestecaţi pentru omogenizare. Serviţi pasta cu pâine prăjită.

Pasta de masline cu telina

Pasta_de_masline_cu_telina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.