Retete de post: Lasagna cu spanac
PrinteazaLasagna cu spanac din: foi de lasagna, spanac, branza tofu, rosii, usturoi, ceapa, ulei de masline, ceapa verde, sare, piper.
- un pachet foi de lasagna
- un kg spanac
- 50 g branza tofu
- 2 conserve mici sau una mare cuburi de rosii
- un catel de usturoi
- o ceapa
- ulei de masline
- o legatura ceapa verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pune usturoiul la călit în ulei, apoi spanacul. Se lasă 10 minute, cu sare şi piper. Separat, se călesc ceapa şi roşiile, apoi se mixează. Se amestecă spanacul cu brânza tofu si se adaugă ceapa verde mărunt tocată. Intr-o tavă de cuptor se pune un prim strat de sos de roşii, apoi foi de lasagna,
Intr-o tava de cuptor se pune un prin strat de sos de rosii, apoi foi de lasagna, urmate de amestec de spanac şi brânză. Se procedează aşa până la terminarea ingredientelor. Ultimul strat trebuie să fie de roşii. Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Lasagna cu spanac
Pofta buna!