Retete culinare: Tocinei

Printeaza

O reteta de tocinei din: cartofi, ceapa, faina, oua, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  •  1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri cu faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Curata si spala cartofii, rade-i. Procedeaza la fel cu ceapa. Scurge bine de apa (stoarce in pumni), amesteca totul cu faina si ouale. Foloseste mana ca sa omogenizezi suficient. Sareaza, pipereaza dupa gust.

Modeleaza chiftele plate, prajestele in baie de ulei incins. Scoate si pune la scurs pe hartie absorbanta. Serveste tocineii calzi sau reci, cu rosii si mustar ori smantana.

Tocinei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.