Retete cu pere dulci si zemoase disponibile toamna

Printeaza

Pentru ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante cu fructele dumneavoastra preferate pe care le gasiti din belsug in acest sezon si care va fac ziua mai frumoasa.

pere

Pere cu sos de ciocolată

Pere cu sos de ciocolatăO reteta de pere cu sos de ciocolata din: pere, ciocolata, inghetata de vanilie si alune de padure. Ingrediente: 2 conserve de pere a cate aproximativ 400 g fiecare 100 g ciocolata, rupta in bucati mici 8 cupe inghetata de vanilie 2 linguri alune de padure, tocate   Mod de preparare: Se scurg perele deasupra…Read more »

 

Minişarlote cu pere

Minişarlote cu pereO reteta delicioasa de minisarlote cu pere din: foi de gelatina, pere, frisca, zahar si piscoturi. Ingrediente: 6 foi gelatina 8 jumatati de pere inabusite (proaspete sau din conserva) 200 ml frisca 40 g zahar circa 28 piscoturi Mod de preparare: Se înmoaie gelatina. Se taie cuburi perele şi se pasează jumătate din cantitate. Intr-o…Read more »

Supă rece de praz, pere şi cartofi

Supă rece de praz, pere şi cartofiO reteta delicioasa de supa rece de praz, pere si cartofi din: ulei de masline, praz, cartofi, pere, bobite de sofran, sare, piper, fire de chives si iaurt degresat. Ingrediente: 2 linguriţe ulei de măsline 225 g praz, tocat fin 125 g cartofi, tăiaţi cubuleţe 2 pere de desert, descojite, fără sâmburi, tăiate cubuleţe 10-12…Read more »

 

Tiramisu cu pere

Ingrediente :  250 g mascarpone 250 ml frişca 1/2-1 linguriţă piraf de scorţişoară 2 linguri zahăr pudră 2 pa­chete zahăr vanilinat 2 linguri rom 4 linguri suc de por­tocale 1 linguriţă coaja rasă de la 1 portocală 150 g turtă dulce 1 cutie pere (425i ml)   Mod de preparare: Puneţi brânza mascarpone şi…Read more »

Tarta cu pere – Tarte aux poires â la genevoise

Tarta cu pere – Tarte aux poires â la genevoise  Ingrediente: 300 g aluat fraged 20 g făină 30 g zahăr scorţişoară (pudră) 8 pere 100 g lămîi şi porto­cale zaharisite (tăiate în bucăţele) 100 g stafide, 100 ml vin alb sec 25 ml ulei de nuci 40 g zahăr brun 100 g smîntînă Mod de preparare: Tapetează o formă de tartă cu diametrul…Read more »

Desert cu pişcoturi şi pere fierte în vin

Desert cu pişcoturi şi pere fierte în vin  Ingrediente:  200 g pişcoturi 1 kg pere 1 lingură scorţişoară 150 g zahăr 1 l vin roşu 20 de cuişoare   Mod de preparare: Cureţi perele de coajă, înfigi câte 3-4 cuişoare în fiecare pară şi le pui să fiarbă în vinul roşu cu zahărul şi scorţişoara. După 7-8 minute dai fructele deoparte, pui…Read more »

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.