Reteta zilei: Pasta de peste afumat

Printeaza

Pasta de peste afumat din: condimente pentru peste, macrou, maioneza, coriandru, lamaie, ardei iute, sare, piper alb, ceapa murata.

Pasta de peste afumat

Ingrediente: 

  • condimente pentru peste
  • 12 fileuri macrou
  • 1 cană maioneza
  • 3 linguri de coriandru tocat
  • 1 lamaie
  • 2 ardei iuti, cubulete
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 lingurita piper alb

Ingrediente garnitură:

  • ardei iute feliat
  • ceapa murata
  • frunze proaspete de coriandru

 

 

Mod de preparare:

Într-un vas suficient de mare, se adaugă condimentele pentru peste și mai multe cesti de apa.

Pasta de peste afumat

Adaugati peștele și lasati la marinat timp de 1 1/2 ore.

Pasta de peste afumat
Pregătiți gratarul pentru afumat, adăugați fileurile de pește.

Pasta de peste afumat

Afumati pentru 2-2 1/2 ore. Transferati pe o foaie de copt si lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Pasta de peste afumat
Indepartati pielea de pește.

Adaugati bucăți de pește intr-un blender și procesati, incorporati maioneza, coriandru, coaja de lamaie, sucul de la jumătate de lamaie, ardei iute, sare și piper.

Procesati pana se omogenizeaza.

Pasta de peste afumat
Transferati intr-un bol si dati la frigider peste noapte.

Serviti cu ceapa murata, ardei iuti felii și coriandru proaspăt.

Pasta de peste afumat

Pasta de peste afumat

Pasta de peste afumat

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pasta de peste (somon) cu branza

Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper   Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron […]

 

Pasta de peste si branza – reteta usor de preparat

Pasta de peste si branza din: ton, crema de branza, ceapa, castraveciori.   Ingrediente: o cutie ton în suc propriu 125 g cremă de brânză o ceapă mică castraveciori pentru servit   Mod de preparare: Tonul se pune la scurs. Crema de brânză se pune într-un castron. Se adaugă tonul scurs şi ceapa curăţată şi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Incerc si eu pasta de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.