Pasta de peste afumat

Printeaza

Pasta de peste afumat

Ingrediente:Pasta de peste afumat

  • 250 g peşte afumat
  • 250 g cartofi fierţi pasaţi
  • 150 g smântână groasă
  • sare
  • piper
  • delicat
  • zeama de la o lămâie

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate la un loc, după care se aşează într-o tavă de chec tapetată cu celofan.

Aceasta se dă la frigider timp de trei până la patru ore, după care, la final, se serveşte cu decor de maionezăşi lămâie cu măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.