Pasta de peste (somon) cu branza

Printeaza

Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper.

Ingrediente:Pasta de peste (somon) cu branza

  • 200 g somon afumat
  • un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă
  • o legătură ceapă verde
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • mărar
  • piper

 

Mod de preparare:

Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron şi se adaugă crema de brânză. Se adaugă ceapa verde şi mărarul mărunt tocate şi se amestecă.

Se potriveşte gustul cu suc de lămâie şi piper şi se serveşte pe pâine prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.