Reteta bomboane

Printeaza

Reteta bomboane din: zahar, praf efervescent cu aromă de fructe.

Ingrediente:Reteta_bomboane

6 linguri de zahăr

6 linguri de praf efervescent cu aromă de fructe

 

 

Mod de preparare:

Zahărul şi praful efervescent se amestecă cu grijă şi se încălzesc încet într-o tigaie mică cu fund dublu. Se amestecă continuu, cu mişcări lente.

Când masa a devenit vâscoasă, se ia de pe foc şi se lasă la răcit. Masa răcită se rupe în bucăţi mici, care se împachetează în hârtie pentru bomboane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.