Punch aromat de fructe si mentă

Printeaza

Punch de fructe si mentă din: zeama de portocale, suc de mere, suc de pierisici, ceai de menta, lamai, zeama de lamaie, scortisoara, zahar vanilinat, rondele de lamaie, frunze de menta.

Ingrediente:Punch_aromat_de_fructe_si_menta

  • 500 ml zeama de portocale
  • 300 ml suc proaspat de mere
  • 300 ml suc proaspat de piersici
  • 300 ml ceai de menta
  • 2 lamai
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri scortisoara
  • 1 plic zahar vanilinat
  • rondele de lamaie si frunze de menta pentru decorarea paharelor

 

Mod de preparare:

Speli lămâile, apoi le tai în felii. Le pui într-o oală, adaugi restul ingredientelor şi încălzeşti totul la foc mic, dar ai grijă să nu ajungă la temperatura de fierbere, lei vasul de pe foc şi laşi lichidul să se răcească timp de aproximativ 15 minute.

Serveşti punchul cald, în căni speciale. Decorezi cu frunze de mentă şi felioare de lămâ­ie, care îşi vor face simţite aromele.

Punch aromat de fructe si mentă

Punch_aromat_de_fructe_si_menta

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.