Pui la ceaun cu vinete

Printeaza

Pui la ceaun cu vinete: pulpe de pui, vinete, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Pui la ceaun cu vinete

  • 1,500 kg pulpe de pui
  • 500 g vinete
  • 250 ml ulei
  • 50 g usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui, apoi le prăjeşti în ceaun, în 150 ml ulei încins. Intre timp coci vinetele, le cureţi de coajă şi le toci. Usturoiul îl cureţi şi îl pisezi. Pulpele scoase din ceaun le pui pe un platou.

Grăsimea din ceaun o completezi cu restul de 100 ml de ulei. Când este bine încins, pui vi­netele tocate, ustu­roiul, sare, piper şi le căleşti până se omogenizează.

Pe platoul unde sunt pulpele, torni compoziţia de vine­te. Serveşti cu garnitură de salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.