Prajitura cu fulgi de migdale

Printeaza

Prajitura cu fulgi de migdale din: faina, unt, zahar, oua, praf de copt, migdale, fulgi de migdale.

Ingrediente:Prajitura_cu_fulgi_de_migdale

pentru aluat:

  • 250 g faina
  • 120 g unt
  • 120 g zahar
  • 2 oua
  • 1/4 lingurita praf de copt

pentru umplutura:

  • 180 g migdale
  • 3 oua
  • 180 g zahar

pentru decor:

  • 200 g fulgi de migdale

pentru tava:

un pic de unt

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, făina se amestecă cu praful de copt si apoi se mixează cu ouăle bătute. Untul se freacă spumă cu zahărul si apoi se încorporează în compoziţia de făină si ouă. In tava de copt unsă cu unt se toarnă aluatul si se nivelează.

Pentru umplutură, migdalele se mărunţesc si se amestecă apoi cu ouăle si zahărul. Se poate folosi mixerul.

Se toarnă amestecul de migdale peste aluat, se presară fulgii de migdale si se dă la cuptor pentru 20 de minute, până ce prăjitura este rumenită frumos. Se taie dupa ce s-a racit in tava.

Prajitura cu fulgi de migdale

Prajitura_cu_fulgi_de_migdale

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajitura cu fulgi de migdale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.