Placinta cu praz si marar

Printeaza

Placinta cu praz si marar din: aluat de plainta, praz, marar verde, ceapa, morcov, cascaval, telemea, oua, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 500 g aluat de placinta
  • 600 g praz
  • 2 legatura marar verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 300 g cascaval
  • 200 g telemea
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căliţi în ulei ceapa tocată mă­runt împreună cu prazul tăiat în rondele şi morcovul în cubuleţe. Când prazul s-a înmuiat, luaţi vasul de pe foc, lăsaţi 5 minute să se răcească, apoi adăugaţi ouăle, mărarul tocat, caşcavalul şi telemeaua, rase, sare şi piper, întindeţi o foaie din jumătate de aluat într-o tavă unsă şi puneţi amestecul cu praz peste ea.

Acoperiţi umplutura cu altă foaie de aluat, înţepaţi-o cu o furculiţă şi puneţi tava la cuptor. Coaceţi plăcinta la foc potrivit până când se rumeneşte deasu­pra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.