Pizza cu spanac si prosciutto

Printeaza

Pizza cu spanac si prosciutto din: spanac, lipii, nucsoara, oua, emmentaler, prosciutto.

Ingrediente:Pizza_cu_spanac_si_prosciutto

  • 250g de spanac
  • 2 lipii mari orientale
  • 1 praf de nucsoara
  • 2 oua
  • 50g de emmentaler, ras
  • 4 felii de prosciutto, rupte

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Pune spanacul intr-o strecuratoare si toarna peste el apa clocotita pentru a se inmuia, Lasa-l sa se raceasca putin, apoi stoarce-l pentru a elimina cat mai mult din apa in exces.

Asaza blaturile intr-o tava subtire. Aranjeaza spanacul pe ele, lasand spatiu in mijloc si asezoneaza cu nucsoara si putina sare.

Sparge cate un ou pe fiecare blat, in centru, apoi presara branza rasa si putin piper macinat. Da-le la cuptor 10 minute.

Adauga fasiile de prosciutto chiar inainte de a servi.

Pizza cu spanac si prosciutto

Pizza_cu_spanac_si_prosciutto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.