Piept de pui cu susan

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de piept de pui cu susan din: piept de pui, pesmet, seminte de susan, oregano, chili, boia dulce, faina, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Piept de pui cu susan

  • 1 piept de pui dezosat şi fără piele
  • 2 ouă
  • pesmet
  • 1 lingură cu seminţe de susan
  • 1/2 linguriţă cu oregano
  • 1 linguriţă cu chili
  • 1 linguriţă cu boia dulce
  • 1 cană cu făină
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie puiul în fâşii şi condimentează-l cu sare şi piper după gust. Bate ouăle într-un bol, apoi adaugă ore­gano, chili şi boiaua dulce. Amestecă pesmetul cu seminţele de susan.

Dă fâşiile de pui prin făină, prin amestecul cu ou, iar la urmă prin pesmetul cu susan.

Incinge uleiul într-o ti­gaie şi prăjeşte carnea până ce prinde o crustă aurie. îl poţi servi cu orez cu bobul lung fiert sau doar cu sos de usturoi.

Piept de pui cu susan

Piept de pui cu susan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.