Piept de curcan en papillotte

Printeaza

Piept de curcan en papillotte din: ceapa, ardei iuţi tocaţi, usturoi, sare de mare, ulei de măsline, suc de lămâie, curcuma, piept de curcan, fasole verde.

Pipet_de_curcan_en_papillotte

Ingrediente:

  •  4 cepe
  •  1 linguriţă ardei iuţi tocaţi (fără seminţe)
  •  2 căţei de usturoi tocaţi
  •  1 linguriţă sare de mare
  •  1 lingură ulei de măsline
  •  1 linguriţă suc de lămâie
  •  1 linguriţă curcuma
  •  500 g piept de curcan
  •  600 g fasole verde

Mod de prearare:

Se decojeşte ceapa, se toa­că şi se aşază într-un castron; se adaugă ardeiul iute tocat, usturoiul şi sarea; se toarnă ulei de măsline şi suc de lămâ­ie. Se pudrează cu curcuma şi se amestecă bine.

Se curăţă carnea şi se spală; se taie cuburi şi se amestecă împreună cu compoziţia de ceapă; se acoperă şi se dă la frigider; se lasă să se marine- ze cca 30 min.

Se taie 4 bucăţi mari de hârtie de copt. în mijlocul fiecăreia se aşază carne, fasole verde şi eventual câteva frunze de spanac.

Se împachetează strâns în hârtie de copt şi se închide bine pachetul. Se aşază pe tavă.

Se încinge cuptorul la 220 °C şi se coc cca 20-25 min. Apoi se scot pachetele din cuptor.

Se deschid cu atenţie, pentru că iese abur fierbinte. Se serveşte cu orez fiert.

Piept de curcan en papillotte

Pipet_de_curcan_en_papillotte

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun pieptul de curcan facut in felul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.