Peste cu caise uscate si cuscus

Printeaza

Peste cu caise uscate si cuscus din: peste alb, praz, morcovi, cuscus, usturoi, unt, coriandru, sare, piper, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Peste_cu_caise_uscate_si_cuscus

  • 500 g peste alb
  • 1 fir praz verde
  • 2 morcovi fierti
  • 250 g cuscus
  • 150 g caise uscate
  • 3 catei de usturoi
  • 70 g unt
  • coriandru boabe
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Tai peştele în bucăţi mai mici şi le aşezi într-o tavă cu puţin ulei.

Pre­sari sare, piper, usturoiul zdrobit, coriandru şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Pui 500 ml de apă la fiert cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugi cuş-cuşul.

Laşi să fiarbă 2-3 minute, după aceea adaugi untul, fructele uscate, morcovul tăiat felii şi prazul tăiat bucăţi.

Serveşti peştele cu pătrunjel verde şi cu fructele uscate.

 

Peste cu caise uscate si cuscus

Peste_cu_caise_uscate_si_cuscus

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Sosuri

Sos de Mango pentru Pește sau Fructe de Mare

Sos de Mango pentru Pește sau Fructe de Mare din: mango, ceapa rosie, ardei gras, ceapa verde, ardei iute, suc de lime, coriandru, sare, piper.   Ingrediente: 1 mango matur, curățat și tăiat cubulețe 1/4 ceapă roșie, tăiată fin 1/4 ardei gras roșu, tăiat cubulețe 1/4 ardei gras galben, tăiat cubulețe 1/4 ceapă verde, tăiată […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.