Peste cu capere

Printeaza

O reteta de peste cu capere din: file de peste, cuisoare, usturoi, ulei de masline, rosii cherry, capere, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Peste cu capere

  • 600 g file de peste de 150 g fiecare
  • 4 cuisoare
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g rosii cherry
  • 2 linguri capere
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se şterge peştele cu prosoape de hârtie, se sărează şi se piperează. Se curăţă şi se taie felii căţelul de usturoi. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte usturoiul; după 1 min. se adaugă peştele; după alte 3 min. se întoarce şi se adaugă roşiile, caperele, cuişoarele şi 2/3 din cantitatea de pătrunjel tocat; se acoperă şi se lasă să fiarbă la foc moale cca 3 min.

Se scoate capacul şi se lasă să mai fiarbă 2 min. fără capac. Se ia apoi vasul de pe foc, se presară pătrunjel proaspăt tocat şi se serveşte cu cartofi fierţi sau pâine proaspătă.

Peste cu capere

Peste cu capere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.