Perisoare de soia si ciuperci cu sos de rosii

Printeaza

Perisoare de soia si ciuperci cu sos de rosii

 Perisoare de soia si ciuperci cu sos de rosii din: soia granule, ciuperci, orez, bulion, sare, rosii, bulion, faina, ulei, sare, piper, marar.

Ingrediente:

  • 1 pachet soia granule
  • 8 ciu­perci
  • 1 ceaşcă orez
  • 1 lingură bulion
  • sare

Ingrediente sos:

  • 7 roşii
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le pui la fiert în apă rece cu sare, iar în altă oală fierbi soia Darling. Cureţi apoi ceapa, o căleşti în ulei cu orezul, adaugi o ceaşcă de apă şi fierbi orezul pe jumătate.

Când ciupercile sunt gata, le scurgi, le treci prin maşina de tocat şi le amesteci cu soia fiartă, orezul cu ceapă, bulionul şi un praf de sare. Formezi apoi perişoarele pe care le fierbi în apă cu sare, 15 minute, pe foc mic.

In acest timp, pregăteşti sosul: opăreşti roşiile, le decojeşti, le dai pe râzătoare şi le căleşti în ulei. Adaugi bulionul ca să-i dai culoare sosului, apoi făina desfăcută în puţină apă şi căleşti totul până se leagă. Potriveşti de sare şi piper, presari mărarul tocat, adaugi perişoarele şi mai dai totul într-un clocot.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.