Ciorba cu perisoare din pate de soia

Printeaza

Ciorba cu perisoare din pate de soia din: pate de soia, orez, nuca, ceapa, patrunjel, ou, ulei, morcov, patrunjel, cartofi, telina.Ciorba cu perisoare din pate de soia

Ingrediente:

  • 1 lingură pate de soia
  • 2 linguri orez
  • 1 lingură nucă pisată
  • 1 ceapă mare
  • 2 legături pătrunjel
  • 1 ou
  • 1 lingură ulei
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 cartofi
  • 1/2 ţelină

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovul, rădăcina de pătrunjel, cartofii şi ţelina, le tai după cum îţi place şi le pui la fiert într-o oală cu apă.

In acest timp pregăteşti perişoarele. Amesteci orezul spălat cu pateul de soia, nuca pisată, ceapa călită, pătrunjelul tăiat mărunt şi la urmă pui oul bătut. Din această compoziţie formezi cu lingura perişoare cărora le dai drumul în supa din care ai scos legumele.

Laşi supa pe foc 25 de minute, apoi o dai deoparte şi presari verdeaţa tocată. Când o aduci la masă pui o lingură de iaurt sau smântână în farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.