Penne cu sos de marar

Printeaza

Penne cu sos de marar din: penne, ulei, usturoi, faina, marar verde, smantana, seminte de marar, sare si piper.

Ingrediente:Penne_cu_sos_de_marar

  • 600 g penne sau alte paste scurte
  • 4 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura marar verde
  • 200 smantana
  • 1 lingurita seminte de marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Clătiţi-le şi scurgeţi-le de apă. Puneţi uleiul într-o tigaie şi căliţi usturoiul pisat, apoi adăugaţi seminţele de mărar, mărarul tocat cât mai mărunt, făina şi lăsaţi vasul pe foc potrivit 3 minute, amestecând mereu.

Stingeţi cu smântână şi mai lăsaţi sosul pe foc până când începe să clocotească. Condimentaţi cu sare şi piper şi turnaţi sosul fierbinte peste pastele. Amestecaţi-le şi împărţiţi compoziţia în farfurii încălzite dinainte. Ornaţi cu mărar verde înainte de servire.

Penne cu sos de marar

Penne_cu_sos_de_marar

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc penne cu sos de marar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.