Penne cu sos de marar
PrinteazaPenne cu sos de marar din: penne, ulei, usturoi, faina, marar verde, smantana, seminte de marar, sare si piper.
- 600 g penne sau alte paste scurte
- 4 linguri ulei
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura faina
- 1 legatura marar verde
- 200 smantana
- 1 lingurita seminte de marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Clătiţi-le şi scurgeţi-le de apă. Puneţi uleiul într-o tigaie şi căliţi usturoiul pisat, apoi adăugaţi seminţele de mărar, mărarul tocat cât mai mărunt, făina şi lăsaţi vasul pe foc potrivit 3 minute, amestecând mereu.
Stingeţi cu smântână şi mai lăsaţi sosul pe foc până când începe să clocotească. Condimentaţi cu sare şi piper şi turnaţi sosul fierbinte peste pastele. Amestecaţi-le şi împărţiţi compoziţia în farfurii încălzite dinainte. Ornaţi cu mărar verde înainte de servire.
Penne cu sos de marar
Pofta buna!
O sa incerc penne cu sos de marar