Pastrav cu spanac si miere

Printeaza

Pastrav cu spanac si miere din: cimbru, fileuri de pastrav, lamaie, ulei de rapita, usturoi, spanac, nucsoara, miere.

Ingrediente:Pastrav cu spanac si miere

  • 1 mână mică de fire de cimbru
  • 2 fileuri de 150g de păstfăv, fără piele zeama şi coaja de la o lămâie
  • 3 linguriţe ulei de rapiţă
  • 3 căţei de^ilturoi, 1 zdrobit, 2 feliaţi 250g de spanac tânăr Vi linguriţă de nucşoară măcinată
  • 1 linguriţă de miere

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180°C. Taie două bucăţi mari de hârtie de copt, pune cimbrul în mijlocul acestora, apoi aşază păstrăvul deasupra.

Amestecă zeama de lămâie cu 2 linguriţe de ulei şi usturoiul zdrobit, toarnă-l deasupra peştelui şi împachetează hârtia astfel încât toate sucurile să rămână înăuntru. Transferă pachetele într-o tavă şi coace-le 10 minute.

Intre timp, găteşte spanacul cu 1 linguriţă de ulei. Când aproape s-a călit, adaugă usturoiul şi scorţişoara, apoi continuă să-l găteşti până când este gata.

Desfă pachetele cu peşte, adaugă mierea deasupra fileurilor şi presară coaja de lămâie. Serveşte peştele în pachete sau aşază-l deasupra spanacului.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.