Păstrăv afumat şi cartofi

Printeaza

Se fierb 500g de cartofi în apă cu sare 10-15 minute, până ce pot fi uşor străpunşi cu un cuţit. Se scurg şi se răcesc suficient pentru a fi mânuiţi; se taie în felii groase.

Se amestecă 1 legătură mică frunze de tarhon tocate cu 1 şalotă tocată fin, 1 lingură oţet de vin roşu, 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare şi piper.

Se toarnă 3/4 din amestec peste cartofii calzi şi se amestecă. Se adaugă 6 cepe verzi tocate şi 50g germeni de mazăre şi se amestecă din nou.

Se împarte amestecul la două farfurii şi se pun deasupra 125 g de păstrăv afumat. Se toarnă dressingul rămas si se serveste.

Păstrăv afumat şi cartofi

Păstrăv afumat şi cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.