Paste cu sos si salam

Printeaza

Paste cu sos si salam din: salam, ceapa, ardei gras, ciuperci, suc de rosii, pasta de tomate, oregano, paste si busuioc.

Ingrediente:Paste_cu_sos_si_salam

  • 450 g salam
  • o ceapa medie
  • un ardei gras verde
  • 5 ciuperci mici, conservate
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 lingurite oregano uscat
  • 250 g taitei sau alte paste dupa gust
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie încăpătoare se călesc în ulei feliile de sâam fără pieliţă, ceapa tăiată mărunt, ardeiul tăiat cubulete şi ciupercile tăiate mărunt. Se lasă 5 minute pe foc. Apoi, se pune sucul de roşii, pasta de tomate şi oregano.

Se lasă la fiert şi, după ce dă în clocot, se mai lasă 15 minu­te pe foc, amestecând din când în când. Intre timp, se fierb şi pastele conform indicaţiilor de pe pachet, se amestecă cu sosul şi se aduc la masă cu busuioc după gust.

Paste cu sos si salam

Paste_cu_sos_si_salam

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • paste cu salam

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.