Paste cu pui, ciuperci si sos de mascarpone

Printeaza

Paste cu pui, ciuperci si sos de mascarpone din: paste spirale, pastramă din piept de pui, ciuperci, mazăre, mas­carpone, ulei extravirgin de măsline, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_pui_ciuperci_si_sos_de_mascarpone

  • 400 g paste spirale
  • 400 g pastramă din piept de pui
  • 200 g ciuperci tăiate în felii, din conservă
  • 100 g mazăre
  • 200 g mas­carpone
  • 50 ml ulei extravirgin de măsline
  • sare
  • piper

Mod de prearare:

Tai pastrama în cubuleţe de 1 cm şi le căleşti în ule­iul de măsline încins. Adaugi ciupercile scurse şi le căleşti împreună la foc mic, amestecând periodic.

După 10 minute, pui boa­bele de mazăre proaspete sau congelate şi continui să le căleşti împreună. Adaugi condimente după gust şi apoi iei vasul de pe foc, pui mascarpone şi amesteci până când sosul devine omogen.

Fierbi pastele în apă cu sare, respectând recoman­dările de pe ambalaj. Torni acest sos cald peste pas­tele fierbinţi şi amesteci.

Paste cu pui, ciuperci si sos de mascarpone

Paste_cu_pui_ciuperci_si_sos_de_mascarpone

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.