Paste bologneze cu vin rosu

Printeaza

Paste bologneze cu vin rosu din: spaghete, carne de vita, ceapa, morcovi, telina, rosii, bulion, vin rosu, supa de vita, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste bologneze cu vin rosu

  • 1 pungă spaghete
  • 500 g carne de vită tocată
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 fir ţelină
  • 2 roşii foarte bine coapte
  • 2 linguri bulion
  • 300 ml vin roşu
  • 200 ml supă de vită
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt, morcovii trecuţi prin răzătoarea cu ochiuri mici şi telina tăiată cubuleţe se pun la călit în ulei. Când s-a înmuiat ceapa, se pune carnea, se desface cu lingura si se lasă pe foc aproximativ 10 minute.

Se adaugă apoi roşiile tăiate cuburi, fără pieliţe, bulionul, vinul, supa, sare si piper. Se lasă pe foc timp de o oră la foc mic şi se aduce sosul la masă cu pastele fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.