Pastă de sardele

Printeaza

Pastă de sardele

Ingrediente:Pastă de sardele

  • pastă de sardele
  • unt
  • sare
  • piper
  • rom

 

Mod de preparare:

Se iau cantităţi egale de unt şi pastă de sardele. Se pune untul într-un castron, lăsindu-l la o temperatura de 24°, piuă se moaie (fără a se topi).

Se adaugă pasta de sardele si se freacă bine, pînă se obţine o cremă. Se potri­veşte de sare. piper şi rom. Se foloseşte la sandvişuri şi la ouă umplute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.