Pasta de chilli cu usturoi si otet

Printeaza

Pasta de chilli cu usturoi si otet din: ardei chilii, usturoi, ketchup dulce, otet, sare.

Ingrediente:Pasta_de_chilli_cu_usturoi_si_otet

  • 400 g ardei chilii
  • 6 căţei de usturoi
  • 150 ml ketchup dulce
  • 2 linguri oţet
  • 1 lingură sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii de co­diţe şi, dacă doreşti, se pot scoate şi seminţele. Se taie bucăţi mai mici, se pun într-o oală, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se călesc aproxima­tiv 5 minute, până când se înmoaie.

Se amestecă bine, se adaugă ketchup-ul, sarea, oţetul, us­turoiul presat şi se fierbe, amestecând constant, până când devine o pastă groasă.

Se pune pasta în bor­cane mici şi se sterilizează aproximativ 5 minute, la 90° C, iar borcanele mai mari timp de 10 minute.

Pasta de chilli cu usturoi si otet

Pasta_de_chilli_cu_usturoi_si_otet

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.