Pasta de anghinare cu masline verzi

Printeaza

Pasta de anghinare cu masline verzi din: usturoi, masline verzi, capere, inimi de anhinare, ulei de masline.

Ingrediente:Pasta_de_anghinare_cu_masline_verzi

  • un catel de usturoi pisat
  • oo cana de masline verzi fara samburi
  • o lingura de capere clatite cu apa si scurse
  • o cutie sau un borcan de 400 g inimi de anghinare
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-un blender sau robot de bucătărie, mixaţi usturoiul, măslinele, caperele, inimile de anghinare. Adăugaţi treptat ulei de măsline, până se transformă într-o pastă. O putefi servi cu felii de pâine rumenită la cuptor. Pasta rezistă 2 zile la frigider.

Pasta de anghinare cu masline verzi

Pasta_de_anghinare_cu_masline_verzi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pasta de anghinare

1 comentariu

  1. Foarte buna pasta de anghinare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.