Papricas de vitel cu macaroane

Printeaza

Papricas de vitel cu macaroane din: carne de vitel, ulei, ceapa, bulion, macaroane.

Ingrediente:Papricas de vitel cu macaroane

  • 150 g carne de viţel
  • 1 lingurâ ulei
  • 1/2 ceapă fiartă
  • 100 ml bulion de carne
  • 70 g macaroane

 

 

Mod de preparare:

Carnea de viţel se spală, se taie în bucăţi mici şi se căleşte în uleiul cald, la care se adăugă din cand în cand apă fierbinte.

Se lasă carnea să se înăbuşe acoperită, la un foc încet, pană se frăgezeşte.

Se adaugă ceapa fiartă dată prin sită şi bulionul de carne, cu care se mai lasă să scadă. Se serveşte cald, cu macaroanele fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.