Papricas de porc

Printeaza

 Papricas de porc din: carne de porc, ceapa, ulei, bulion boia, faina, ciuperci, ardei gras.

Ingrediente:Papricas de porc

  • 750 g carne de porc
  • 700 g ceapă
  • 200 g ulei
  • 50 g bulion
  • boia
  • 50 g făină
  • 800 g ciuperci proaspete
  • 200 g ardei gras
  • 150 g morcovi
  • 300 g smântână
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cubuleţe, se sărează, se prăjeşte şi se scoate pe platou. în uleiul rămas, se călesc ceapa, ardeii şi morcovii tăiaţi julien.

Se adaugă făina şi se stinge cu boia şi bulion subţiat cu apă. Se fierbe 30 de minute şi se adaugă ciupercile tăiate julien şi opărite.

Se fierbe 10 minute, se adaugă carnea şi se mai fierbe 30 de minute. Se adaugă sare şi piper, iar la sfârşit – smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.