Pandispan cu nuga si alune

Printeaza

Pandispan cu nuga si alune din: discuri de pandişpan, frişcă lichidă, alune decojite, nuga albă, cafea, lichior de cafea, pudră de cacao amară.

Ingrediente:Pandispan_cu_nuga_si_alune

  • discuri de pandişpan gata făcute
  • aproximativ 200g de frişcă lichidă
  • 100 g de alune decojite
  • 50 g de nuga albă
  • 2 ceşti de cafea
  • lichior de cafea
  • pudră de cacao amară

 

 

Mod de preparare:

Acoperiţi cu folie transparentă 4 forme mici de prăjituri (cu diametru de aproximativ 10 cm). Din pandişpan obţineţi aproximativ 50 de felii triunghiulare şi puneţi deoparte restul.

Cu feliile triunghiulare căptuşiţi formele. Aromatizaţi cafeaua cu un pic de lichior şi în amestecul obţinut înmuiaţi pandişpanul.

Mărunţiţi alunele (ţineţi deoparte câteva pentru decor) şi obţineţi un praf din nuga. Bateţi frişca spemă şi încorporaţi uşor praful de nuga şi alunele.

Umpleţi formele cu compoziţia obţinută şi acoperiţi cu restul feliilor de pandişpan.

Lăsaţi formele de prăjituri în frigider pentru cel puţin o oră înainte de servire. Decoraţi după gust cu alunele rămase, cacao şi frişcă.

Pandispan cu nuga si alune

Pandispan_cu_nuga_si_alune

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.