Oua in stil spaniol

Printeaza

 Se încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie cu capac. Se prăjesc 50g de chorizo tocat două minute. Se adaugă 400g de roşii bucăţi, din conservă, 1 ceapă tocată, 1 linguriţă de boia afumată şi 1 mână de măsline negre, apoi se lasă la fiert 8 minute, până se îngroaşă.

Se fac patru adâncituri în amestec şi se sparge acolo câte un ou, apoi se lasă la foc mic 6-8 minute sau până când ouăle sunt făcute. Se serveşte cu pâine prăjită.

Oua in stil spaniol

Oua in stil spaniol

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.