Muraturi asortate si crocante

Printeaza

Muraturi asortate si crocante din: morcovi, verze creţe, conopida, napi, rădăcină de ţelină, rădăcină de pătrunjel, usturoi, crenguţe de cimbru, oregano, frunze de dafin, seminţe de coriandru, şofran, boia iute de ardei, sare, zahăr, apă, oţet, ulei de măsline, boabe de muştar, boabe de piper, conservant.

Ingrediente:Muraturi_asortate_si_crocante

  • 2 kg morcovi
  • 3 verze creţe
  • 3 conopide
  • 2 kg napi
  • 1 kg rădăcină de ţelină
  • 1 kg rădăcină de pătrunjel
  • 2 căpăţâni de usturoi
  • 4 crenguţe de cimbru
  • 4 linguriţe de oregano
  • frunze de dafin
  • 5 linguriţe seminţe de coriandru
  • şofran
  • 4 linguriţe de boia iute de ardei
  • 6 linguri de sare
  • 150 g de zahăr
  • 5 litri de apă
  • 500 ml oţet
  • 6 linguri ulei de măsline
  • boabe de muştar
  • boabe de piper
  • 2 plicuri conservant

Mod de preparare:

Legumele le tai fâşii sau rondele, după preferinţă.

Separat fierbi saramura cu condimentele, conform instrucţiuni­lor de pe plicul de conservant, aşezi legumele in borcane şi torni li­chidul fierbinte peste legumele uşor presate.

Borcanele se sigilează şi se ţin într-un spaţiu întunecos şi răcoros.

Muraturi asortate si crocante

Muraturi_asortate_si_crocante

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Murături asortate. Trei moduri simple de a prepara murături

Murături asortate. Trei moduri simple de a prepara murături: Reteta zilei: Castraveti murati cu ardei iute si usturoi   Castraveti murati cu ardei iute si usturoi din: castraveti, usturoi, marar, ardei iute, otet, zahar, sare, seminte de mustar, cuisoare, frunze dafin.   Ingrediente: 3-4 castraveti 4 catei de usturoi 4 crengute de marar 1 ardei […]

 

Reteta muraturi asortate

Reteta muraturi asortate

Reteta muraturi asortate din: gogonele, castraveti, ardei, conopida, morcovi, pepeni, usturoi, hrean, boabe de mustar, marar. Ingrediente: pătlăgele verzi gogonele verzi castraveţi ardei graşi lungi doi-trei pepenaşi micii morcovi conopidă usturoi hrean boabe de muştar câteva frunze de vişin şi ţelină mărar uscat   Mod de preparare: Se aleg, în proporţiile dorite (de regulă, trei […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune muraturile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.