Morun pescaresc

Printeaza

Morun pescaresc din: morun, cartofi, smantana, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Morun pescaresc

  • 6 felii de morun
  • 800 g cartofi
  • 125 ml smântână
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pune morunul în apă clocotită cu sare şi puţin oţet. Se ţine 3 minute la foc foarte mic, astfel
încât apa să nu dea în clocote. Se scoate peştele cu spumiera, se scurge bine şi se ţine la cald. Cartofii se spală, bine şi se fierb în coajă, în apă sărată. Se scurg cartofii, se curăţă cât sunt fierbinţi şi se taie în rondele subţiri.

Se serveşte fiecare felie de morun cu cartofi, totul stropit cu smântână bătută cu zeamă de lămâie şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.