Marinata pentru pasare, cu mustar si curry

Printeaza

O reteta de marinata pentru pasare, cu mustar si curry din: ulei de masline, mustar, miere, curry si chimen.

Marinarea este procesul de îmbibare şi matu­rare a produselor alimentare prin păstrarea lor, pentru o perioadă, într-un amestec – umed sau uscat – numit marinată, cu scopul de a frăgezi sau de a da o aromă (ori ambele).

Poate iti place si:

 

Marinata pentru pasare, cu mustar si curry

Ingrediente:

  • 1 cană cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu muştar
  • 2 linguri cu miere
  • 2 linguri de curry
  • 1 lingură cu chimen

 

 

 

Mod de preparare:

Timpul de macerare pentru carnea de pasăre este de maximum 3-4 ore.

Raţa şi vânatul au nevoie de opt ore.

 


Poate te intereseaza si:

Marinata_de_hamsii

Marinata de hamsii

Marinata de hamsii din: hamsii, ceapa, dafin, masline, otet, piper. Ingrediente: 250 g hamsii 1 ceapă 2 foi de dafin 200 ml oţet 100 g măsline piper boabe   Mod de preparare: Eviscerează hamsiile şi clăteşte-le cu o soluţie de oţet cu apă (50 ml apă la 50 ml oţet). Taie ceapa julien. Intr-un borcan […]

Marinata_de_rozmarin_usturoi_si_lamaie

Marinata de rozmarin, usturoi si lamaie

Marinata de rozmarin, usturoi si lamaie din: rozmarin proaspăt, usturoi, lămâi, piper negru. Ingrediente: 2 mâini bune de rozmarin proaspăt, zdrobit 6 căţei de usturoi, zdrobiţi 10 linguri de ulei de măsline 3 lămâi, tăiate în jumătate, stoarse şi cu coaja zdrobită piper negru proaspăt măcinat   Mod de preparare: Amestecaţi totul şi frecaţi carnea cu această compoziţie. Lăsati-o […]

Marinata_asiatica_cu_ghimbir_si_ardei_iute

Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute

Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute din: tulpini de iarbă lămâioasă, frunze de limetă kaffir, sos de soia, usturoi, ghimbir, ardei iute roşu, limete, ulei de măsline. Ingrediente: 2 tulpini de iarbă lămâioasă, zdrobite 1 mână mică de frunze de limetă kaffir, rupte în bucăţi 2 linguri cu sos de soia 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 1 bucată de ghimbir de mărimea […]

Marinata_cu_iaurt_menta_si_limeta

Marinata cu iaurt, menta si limeta

Marinata cu iaurt, menta si limeta din: iaurt organic, mentă proaspătă, limete, seminţe de coriandru, sare şi piper negru, ulei de măsline. Ingrediente: 1 găletuşă de 500 ml iaurt organic 2 mâini bune de mentă proaspătă, tocată coaja şi sucul de la 2 limete 1 lingură seminţe de coriandru, zdrobite sare şi piper negru proaspăt măcinat câteva linguri de ulei […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.