Mancarica de vinete cu rosii

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de mancarica de vinete, ceapa si rosii.Mancarica de vinete cu rosii

Ingrediente:

  • 1 kg vinete
  • 4 cepe uscate, mijlocii
  • 3-4 roşii

 

 

Mod de preparare:

Coci vinetele, apoi le cureţi şi le dai prin maşina de tocat carne sau robotul de bucătărie. Şi ceapa se dă prin maşină. Amesteci toată compoziţia.

Cine doreşte poate să pră­jească ceapa. Cine nu poate să o pună aşa. Ca să iasă mâncărica mai gustoasă, se mai pot adăuga 3-4 roşii mij­locii tăiate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.