Mancare de inimioare cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de inimioare de pui cu ciuperci, bulion, ceapa, vin, foi de dafin si ulei.

Ingrediente: Mancare de inimioare cu ciuperci

  • 1 kg inimioare + pipote de pui
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceapă mică
  • 100 ml vin
  • 2 foi de dafin
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Cureţi ini­mioarele şi pipotele, le dai la fiert în apă cu o linguriţă de oţet, până se fierb pe jumă­tate. între timp rumeneşti în ulei ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt împreună cu ciupercile. Amesteci continuu cu o lingură de lemn, circa 10 minute.

Adaugi inimioarele şi pipotele scurse din apă în care au fiert, pui bulion, foile de dafin şi vinul. Laşi să fiarbă 15 minute până se obţine o mâncare cu sos mai scăzut.

Se serveşte cu piure de car­tofi sau cartofi prăjiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.