Mancare de cartofi dulci cu sofran si cocos

Printeaza

Mancare de cartofi dulci cu sofran si cocos din: suc de roşii, cartof dulce, şofran indian, chili,  lemongrass, cocos pudră (fulgi de cotos măcinaţi sau puţină pulpă de cocos crudă), usturoi, frunze verzi (salată verde, pătrunjel sau spanac), praz sau ceapă verde.

Ingrediente:Mancare_de_cartofi_dulci_cu_sofran_si_cocos

  • 400 ml suc de roşii
  • 200 g cartof dulce
  • 1/4 g şofran indian
  • 1 vârf de linguriţă chili
  • 1-2 vârfuri de linguriţă lemongrass
  • 1 linguriţă cocos pudră (fulgi de cotos măcinaţi sau puţină pulpă de cocos crudă)
  • 3 căţei de usturoi
  • câteva frunze verzi (salată verde, pătrunjel sau spanac)
  • 1/2 fir praz/ceapă verde

Mod de preparare:

Cartoful dulce se împarte în două: 100 g se pun la blender cu sucul de roşii, şofranul, chili, lemongrass, cocosul pudră şi usturoiul.

Cealaltă parte din cartof se taie bucăţele, cu frunzele verzi şi praz sau ceapă ver­de şi se folosesc ca topping.

Mancare de cartofi dulci cu sofran si cocos

Mancare_de_cartofi_dulci_cu_sofran_si_cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.