Chec de legume cu sofran

Printeaza

Se amestecă într-un bol 2 ardei grași asortați tăiați cubuleţe, 250 g dovlecel dat pe răzătoarea mare, 3 ouă, 2 fire usturoi verde și 4 fire ceapă verde tăiate rondele, sare, piper, 1 legătură mărar verde tocat, 3 linguri ulei de măsline, 1 vârf de cuţit şofran înmuiat în apă 30 min. sau curcuma, 5 linguri făină și 1 linguriță bicarbonat de sodiu dizolvat în 50 ml apă minerală.

Se coace amestecul într-o tavă, timp de 45 min., în cuptorul încins la 180 ºC.

Chec de legume cu sofran

retete

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Chec de legume cu salata de rosii si busuioc

Chec de legume cu salata de rosii cu busuioc din: cartofi, morcovi, dovlecei, porumb, oua, smantana, ulei de masline, usturoi, praf de copt, parmezan, faina, sare, piper, rosii cherry, busuioc verde, branza telemea. Ingrediente: doi cartofi doi morcovi doi dovlecei 200 g porumb din conserva 4 oua 200 ml smantana 75 ml ulei de masline […]

Chec de legume

Chec de legume cu ierburi aromatice

Chec de legume cu ierburi aromatice din: oua, branza, cascaval, faina, iaurt, praf de copt, pastrama din piept de pui, ceapa, mazare, morcov, praz, conopida, broccoli, boia dulce, boia iute, oregano, maghiran, ulei, pesmet, piper, sare. Ingrediente: 4 oua 100 g telemea sau branza dulce 100 g cascaval 4-5 linguri faina 4 linguri iaurt 1 […]

 

Chec cu mere si portocale

Chec de legume cu telemea si costita afumata

Chec de legume cu telemea si costita afumata din; rosii, ardei, gogosari, telemea, costita, oua, masline, marar, faina, sare, piper. Ingrediente: 5 roşii 1 ardei capia 1 ardei verde 2 gogoşari 350 g telemea 350 g costiţă afumată 4 ouă 6-7 măsline 1 legătură mărar 1 lingură făină cimbru sare piper   Mod de preparare: […]

 

Chec de legume

Chec de legume

Chec de legume Ingrediente: 1/2 kg rosii 3 linguri ulei 2 ardei grasi verzi 3 ardei grasi rosii 350 g costita afumata 6-8 ouă 1-2 linguri făină sare piper după gust 350 g telemea (caşcaval) 150 g măsline cimbru mărar după gust   Mod de preparare: Decojeşti roşiile după ce le-ai scufundat o secundă în […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.