Macrou la cuptor cu pasta de tomate

Printeaza

Macrou la cuptor cu pasta de tomate din: macrou, ceapa, pasta de tomate, apa, lamaie, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Macrou_la_cuptor_cu_pasta_de_tomate

  • 2 peşti macrou
  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 200 ml apă
  • 5 felii de lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intr-o tavă mai mică pui ulei şi ceapa tăiată peştişori, iar deasupra aşezi peştele tăiat în două pe lung şi curăţat.

Pui şi fe­liile de lămâie, sare şi pi­per, apoi torni pasta de tomate, desfăcută cu puţină apă.

Dai tava la cuptor, circa 30 de minute.

 

 

Macrou la cuptor cu pasta de tomate

Macrou_la_cuptor_cu_pasta_de_tomate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.