Macaroane cu chiftele de legume – usor de preparat

Printeaza

O reteta delicioasa de macaroane cu: cartof, ceapa rosie, mazare, marar, morcov, usturoi, soia, oua, sare, piper, ulei, suc de rosii, ardei iute, ghimbir, faina.

Ingrediente:

  • 400 g macaroane
  • un cartof
  • o ceapă roşie
  • 400 g mazăre
  • o legătură de mărar
  • un morcov
  • doi căţei de usturoi
  • 100 g soia granulată
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • 500 ml suc de roşii
  • ardei iute
  • ghimbir ras
  • făină

Mod de preparare:

Soia se fierbe în apă cu sare şi  piper, se scurge şi se lasă să se răcească, într-un bol se pune ceapa tocată mărunt şi usturoiul pisat.

Cartoful şi morcovul se curăţă de coajă, se spală şi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se pun pes­te ceapă şi usturoi împreună cu soia, ouăle, jumătate din mărar spă­lat şi tocat, sare şi piper după gust.

Se adaugă 300 g mazăre fiartă şi scursă de apă, se amestecă şi se formează chifteluţe.

Se trec prin făină, se prăjesc în ulei încins, se scot cu o spumieră şi se pun într-un bol.

Macaroanele se fierb în apă cu sare, se scurg şi se pun într-un castron mai mare.

Sucul de roşii se fierbe cu sare, piper şi restul de mazăre, se toarnă peste macaroane şi se amestecă.

Se pun chifteluţele, se amestecă şi se servesc imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Macaroane cu chiftele de legume

O reteta delicioasa de macaroane cu:cartofi, ceapa rosie, mazare, marar, morcov, usturoi, soia, oua, sare, piper, ulei, suc de rosii, ardei iute, ghimbir, faina. Ingrediente: 400 g macaroane un cartof o ceapă roşie 400 g mazăre o legătură de mărar un morcov doi căţei de usturoi 100 g soia granulată 3 ouă sare piper ulei […]

 

Macaroane la cuptor (gratinate)

Macaroane la cuptor (gratinate)

 Macaroane la cuptor (gratinate) Ingrediente: 500 g macaroane 100 g unt 100 g caşcaval sau parmezan 10 linguri sos alb sare Mod de preparare: Peste macaroanele fierte punem unt, caşcaval ras şi sos alb. Le aşezăm într-un vas de metal şi presărăm pe deasupra caşcaval. Stropim cu unt şi le punem pen­tru cîteva minute în […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.