Legume la cuptor

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de legume la cuptor din: ciupercute, ardei gras, rosii, ceapa, dovlecei, telina, morcovi, unt, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Legume la cuptor

  • 10 pălării de ciupercuţe
  • un ardei gras roşu şi unul verde
  • 3 roşii
  • 3 cepe
  • 2 dovlecei
  • o ţelină mică şi 3 morcovi
  • puţin unt
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul şi într-o tavă emailată turnaţi puţin ulei de măsline, apoi montaţi ciupercuţele şi puneţi în fiecare câte o unghie de unt şi un praf de sare, adăugaţi feliuţe subţiri de morcov, de dovlecel, de ţelină, fideluţe de ceapă şi bucăţele rupte de ardei.

Montaţi felioare rotunde de roşii, pudraţi cu un praf de sare şi de piper. Acoperiţi cu staniol şi daţi la cuptor 30 de minute. Scoateţi, înlăturaţi staniolul şi băgaţi la cuptor 15 minute pentru rumenit.

Legume la cuptor

Legume la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.