Inima de vita umpluta in cuib de varza

Printeaza

Inima de vita umpluta in cuib de varza din: inima de vita, varza, ceapa, vin, usturoi, patrunjel, marar, piper, boia.

Ingrediente:Inima de vita umpluta in cuib de varza

  • 1 inimă de vită
  • 500-600 g carne
  • 1 varză
  • 2 cepe
  • 2 foi de dafin
  • 1 pahar vin alb
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel şi mărar
  • piper
  • boia
  • 1 cub condiment
  • 3 roşii
  • 1 păhărel orez
  • cimbru
  • 2 ouă
  • 1 cană borş
  • sare

 

Mod preparare umplutură:

Toci carnea împreună cu ceapa, le căleşti ca pentru musaca împreună cu usturoiul tocat, mărarul, sarea, adaugi orezul şi ouăle bătute şi o dai deoparte. Cureţi inima, o speli şi o umpli cu compoziţia pregătită.

Speli varza, opreşti câteva frun­ze, apoi o tai fideluţă, o pui într-o cratiţă cu o crenguţă de cimbru, presari sare, piper, boia după gust şi o foaie de dafin, în mijlocul verzei faci un cuib în care aşezi inima umplută.

Acoperi carnea şi varza cu felii de toşii şi frunzele rămase opărite. Torni borşul amestecat cu 1 cană de supă pregătită cu condiment şi vinul alb, apoi dai totul la cuptor.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.