Iepure cu sparanghel, arpacas si mazare

Printeaza

Iepure cu sparanghel, arpacas si mazare din: muşchi de iepure, sare, chimen, usutroi, ulei, arpacas, supa de legume, sparanghel verde, mazăre congelată, piper, busuioc, roşii cherry, parmezan.

Carnea de iepure este o sursă bogată de proteine, care sunt importante pentru menținerea și dezvoltarea masei musculare.

Carnea de iepure este o sursă sănătoasă de proteine, dar este scăzută în grăsimi și calorii, ceea ce o face o opțiune sănătoasă pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate sau să mențină o dietă sănătoasă.

Iepure_cu_sparanghel_arpacas_si_mazare

Ingrediente:

  • 500 g muşchi de iepure
  • sare
  • 1 linguriţă chimen
  • 2 căţei de usturoi
  • ulei
  • 200 g arpacaş
  • 1 l supă de legume
  • 50 g sparanghel verde
  • 100 g boabe de mazăre congelată
  • piper
  • 4 fire de busuioc
  • 120 g roşii cherry
  • 30 g parmezan

Mod de preparare:

Se spală carnea, se şterge şi se taie cuburi. Se presară sare şi chimen şi se aşază într-o tavă; se stropeşte cu ulei şi se coace 20 min. în cuptorul încins la 180 °C.

Apoi se adaugă us­turoi pisat şi se mai coace cca 5 min. Intre timp se fierbe arpacaşul în supă de legu­me, timp de cca 20 min.

Cu 5 min. înainte de a fi gata, se adaugă tijele de sparan­ghel decojite şi tăiate cu­buri în prealabil, precum şi boabele de mazăre.

Se să­rează, se piperează şi se adaugă busuioc tocat.

Muşchiul de iepure se serveşte cu garnitură de arpacaş şi jumătăţi de roşii.

Se presară busuioc proas­păt şi parmezan dat pe răzătoarea mare.

Iepure cu sparanghel, arpacas si mazare

Iepure_cu_sparanghel_arpacas_si_mazare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.