Homar cu maioneza
PrinteazaHomar cu maioneza din: homar, maioneza, ciuperci, rosii, ienibahar, nucsoara, sare, piper.
- 400 g homar
- 200 g maioneză
- 300 g ciuperci proaspete
- 300 g roşii
- 1 linguriţă de ienibahar
- 1/2 linguriţă de nucşoară rasă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Homarul se spală bine în apă rece şi se frige pe grătarul încins. Se aleg ciuperci mari, frumoase şi sănătoase. Ciupercile se separă de codiţe, se curăţă, se spală sub jet de apă şi se frig pe grătar. Se taie ciupercile cubuleţe şi se amestecă cu maioneza, ienibaharul, nucşoara, sarea şi piperul.
Se.aşază homarul pe un platou ornat cu feliuţe de roşii. Se serveşte cu maioneza alături, în sosieră.
Pofta buna!