Homar cu maioneza

Printeaza

Homar cu maioneza din: homar, maioneza, ciuperci, rosii, ienibahar, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:homar cu maioneza

  • 400 g homar
  • 200 g maioneză
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 300 g roşii
  • 1 linguriţă de ienibahar
  • 1/2 linguriţă de nucşoară rasă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Homarul se spală bine în apă rece şi se frige pe grătarul încins. Se aleg ciuperci mari, frumoase şi sănătoase. Ciupercile se separă de codiţe, se curăţă, se spală sub jet de apă şi se frig pe grătar. Se taie ciupercile cubuleţe şi se amestecă cu maioneza, ienibaharul, nucşoara, sarea şi piperul.

Se.aşază homarul pe un platou ornat cu feliuţe de roşii. Se serveşte cu maioneza alături, în sosieră.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.