Gulas de vita cu ceapa rosie

Printeaza

Gulas de vita cu ceapa rosie din: carne macră de vită, untură, ceapă roşie, boia de ardei, cartofi, sa­re, ou, făină.

Gulas de vita cu ceapa rosie

Ingrediente:

  • 300 g carne macră de vită
  • 60 g untură
  • 100 g ceapă roşie
  • 1 linguriţă de boia de ardei
  • 1 kg cartofi
  • sa­re

Pentru găluşte:

  • 1 ou
  • 150 g făină

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se prăjeşte în untură, până ce devine aurie. Se presară cu 1 linguriţă de boia de ardei dulce. între timp, carnea de vită se taie în cuburi şi se adaugă la ceapa prăjită.

Se amestecă bine şi se înăbuşă sub capac. Dacă apa se evaporă, se mai adaugă câte un pic. Când carnea este moale, se stinge cu apă şi se adăugă cartofii tăiaţi cuburi.

Când cartofii sunt fierţi, se adaugă găluştele mă­runte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.